Neavând la cine să-și plângă necazul, o mamă neajutorată cu câțiva copilași, plângea și se ruga cu lacrimi Măicuței Domnului, în fiecare zi!

„Măicuța mea, spunea ea, vezi că nu am pe nimeni care să mă mângâie, nu am pe nimeni care să mă ajute, doar tu Măicuța ești singura mea mângâiere!”

Nu după mult timp de rugăciune, Măicuța Domnului o mângâie cu adevărat pe biata femeie neputincioasă! Pe când se ruga cu lacrimi Măicuței după cum îi era obiceiul în fiecare zi, deodată în jurul femeii începu parcă o vijelie, frica și frigul parcă o cuprinsese! Totuși ușor în jurul ei parcă se limpezea totul, apoi deodată femeia simți cum Însăși Măicuța Domnului o mângâia acoperind-o cu sfântul Său Omofor! Simți ca și cum o îmbrățișare caldă îi cuprinde tot corpul! Se ghemui parcă la Sânul Maicii Domnului și stătu așa nu multe clipe dar suficient cât să îi aline tot necazul! De atunci acea mamă simte ajutorul Măicuței Domnului la tot pasul, de atunci ea nu mai plânge pentru că știe ca Însăși Măicuța Domnului e cea care o protejează!

Să îndrăznim, să ne rugăm Măicuței Domnului că Ea nu lasă niciodată pe nimeni!

https://preasfantafecioaramaria.wordpress.com/

Leave a reply

required

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.