European Dignity Watch (EDW), ONG pro-familie cu sediul la Bruxelles și inclus de Federația Umanistă Europeană pe lista neagră a „dușmanilor poporului”, relatează despre o nouă strategie europeană pe tema „egalității de gen”, prezentată la așa-zisul „Forum despre viitorul egalității de gen în Uniunea Europeană”, organizat în aprilie de Comisia Europeană, prin Directoratul General pentru Justiție (foto). Scopul acestei strategii este să provoace o mutație culturală care să rezulte în mai buna implementare a politicilor „gender mainstreaming” în toate sferele vieții, publică sau privată.

„Gender mainstreaming” are la bază „teoria genului” (sau „gender”), o școală de gândire ideologică lipsită de bază științifică și care afirmă, pe scurt, că nu există practic nicio diferență între bărbat și femeie.

Aceasta întrucât personalitatea unui om nu mai este definită de sex (un dat biologic), ci de gen (un construct social) care fac distincția tradițională bărbat-femeie complet nerelevantă. Ca atare, „activiștii de gen” luptă pentru abolirea în societate a complementarității între bărbat și femeie, adică exact a ceea ce a stat la baza familiei și a relațiilor sociale solide de-a lungul istoriei. Teoria gender este larg îmbrățișată de extremistele feministe și de homosexuali – pentru că, evident, dacă sexul biologic este irelevant pentru devenirea și comportamentul persoanei, el nu mai poate fi un criteriu nici la încheierea căsătoriei.

Înainte de a vă invita să citiți raportul integral pe website-ul EDW, iată câteva dintre ideile principale:

  1. UE va adopta un cod de conduită care va viza în special personalul din educație și formare profesională
  2. Aceste măsuri ar urma să fie propuse în agenda UE pentru anul 2020
  3. La nivel național ar urma să fie traduse în lege directivele privind egalitatea de gen și supravegheată implementarea lor
  4. Respectarea acestor prevederi ar urma să fie condiție pentru viitoarele aderări la UE
  5. Comisia Europeană va face presiuni pentru introducerea educației „gender-neutral” în unitățile de învățământ
  6. „Patriarhalismul” (denumirea dată de extrema stângă feministă oricărei atitudini masculine tradiționale, de la asumarea rolurilor în familie până la oferirea unui simplu compliment unei femei) va fi desființat până în 2020

Cu alte cuvinte, dragi cititori, ce-am căutat, am găsit: suntem membri ai unei instituții supra-naționale, bugetofage, unde o clică de birocrați complotează, pe banii noștri, la crearea unei Europe în care natura umană să fie siluită și de-construită printr-o inginerie socială al cărei scop final este abolirea unuia din cele mai importante elemente ale identității umane: identitatea sexuală a bărbatului și a femeii.

Sursa culturavietii.ro

Leave a reply

required

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.